AlleAfsluitingen.be

Wie is Jeroen Steppé?

Het verhaal over een tuinman met een groeiende passie voor afsluitingen.

In de betoverende wereld van tuinen vond je Jeroen Steppé, een bekwame tuinman met aarde aan zijn handen en een diepgewortelde liefde voor alles wat groeit. Als zelfstandig tuinaannemer heeft hij jarenlang met toewijding gezorgd voor prachtige tuinen en het broodnodige onderhoud.

Te midden van het groen ontwaakte echter een nieuwe passie bij Jeroen: poorten en tuinafsluitingen. Naarmate de aanvragen binnenstroomden om tuinen te voorzien van stijlvolle omheiningen, groeide zijn enthousiasme. Jeroen ontdekte de voldoening van tevreden klanten, blij met hun tuinen die nu omlijst waren door prachtige afsluitingen. Hij was ervan overtuigd dat een tuin meer is dan alleen maar planten. Begin 2024 waagde hij de sprong en lanceerde met trots AlleAflsuitingen.be.

Op AlleAflsuitingen.be werd het vinden van een eenvoudige en functionele omheining en het aanvragen van een online offerte een fluitje van een cent voor iedereen. Jeroen, eens een man met een schop in zijn hand, groeide uit tot dé expert voor alles wat met poorten en tuinafsluitingen te maken heeft.

En zo vertelt dit het verhaal van een tuinman die ontdekte dat een goede omheining net zo cruciaal is als een weelderige rozenstruik.

Wil een vrijblijvende offerte aanvragen? Vul je gegevens in, dit duurt slechts drie minuten, en Jeroen bezorgt je zo spoedig mogelijk een offerte.

Online offerte aanvragen?
Binnen de drie minuten is het gefixt!